Nya kårstyrelseordförande.

Under måndagens kårstämma beslutades att Jennie och Bella är kårens nya ordföranden. Både Jennie och Bella är ledare på avdelningen Kaparna, båtfogdar över Qulio och har sammanlagt varit ledare i 16 år. De har varit styrelseledamöter sedan 2016. Jennie och Bella har också tagit fram kårens likabehandlingsplan samt alkohol och drogpolicy. Vi är glada att få dem båda som kårordförande och önskar dem lycka till.

Vi vill också tacka Per för sitt engagemang och sina fem år som kårordförande. Vi vill speciellt tacka för Pers arbete med seglarskolan och hans driv som har gjort den till vad den är idag. Vi ser fram emot sommarens seglarskola och hans fortsatta engagemang i styrelsen som vice ordförande.

Vi vill också passa på att tacka vår revisor Maria för en lång och trogen tjänst. I måndags delade vi ut förtjänstmärke Silver till henne och hoppas på minst tio år till. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *